
Буряк з хріном і червоною цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Цибуля червона
3 шт.
Хрін Novus білий 200г
70 г.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C. Буряк ретельно промити під холодною водою, обсушити на паперовому рушнику, загорнути у фольгу, покласти на деко, поставити його в духовку на 105 хвилин, випікати до м'якості. Після чого, витягнути буряк з фольги, остудити.
02
У мисці змішати оцет, сіль, перець і оливкову олію, додати подрібнену цибулю і хрін. Ретельно перемішати суміш.
03
Очистити буряк і нарізати тонкою соломкою або маленькими кубиками, додати до цибулі в мисці. Перемішати, накрити миску харчовою плівкою та поставити в холодильник на добу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)