
Суші-торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Листи норі сушені 10шт 22г
1 шт.
Авокадо 500г
1 шт.
Кунжут
4 ст. л.
Рис пропарений
120 г.
Оцет рисовий Akura 200мл
4 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
360 мл.
Етапи приготування
01
Спочатку необхідно приготувати рис. Для цього замочити його в холодній воді на 1 годину. У цей час підігріти рисовий оцет, розчинити в ньому цукор і сіль. Залишити оцет до його повного охолодження.
02
Далі рис відкинути на сито і залишити його на 30 хвилин. Перекласти рис в каструлю з 360 мл. води. Закип'ятити і варити рис протягом 5 хвилин. Кришку не знімати і зменшити вогонь до мінімуму. Варити рис ще 5 хвилин. Далі рис зняти з вогню і дати йому постояти під кришкою ще 10 хвилин.
03
До рису додати оцет і трохи перемішати. Дати рису охолонути до кімнатної температури.
04
Потім нарізати лосось невеликими шматочками. Перемішати рибу з кунжутом і помістити в холодильник.
05
Почистити огірок і авокадо від шкірки, порізати невеликими скибочками.
06
Лист норі обрізати за розміром форми для торта і укласти його на дно форми.
07
Намочити руки і викласти на норі половину рису. Добре прим'яти і утрамбувати рис. Зверху покласти огірок і авокадо, закінчити лососем. Повторити шари ще раз.
08
Торт поставити в холодильник до моменту подачі страви на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)