
Суп-пюре з капусти романеско
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горошок зелений Лімо заморожений 400г
300 г
Капуста Романеско
500 г
Сир моцарела Lel 45%
100 г
Помідори Чері мікс 300г
8 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Капусту розділіть на суцвіття та відваріть в 1 літрі підсоленої киплячій воді (можна використовувати і проціджений м'ясний або курячий бульон) 10 хвилин.
02
Додайте зелений горошок та проваріть ще 5 хвилин.
03
Зніміть з вогню, трохи остудіть. Подрібніть овочі разом з бульоном за допомогою блендера.
04
Далі влийте вершки і знову доведіть до кипіння. Зніміть з вогню і розлийте по тарілках.
05
Помидорки чері розріжте навпіл. Моцарелу розріжте на 4 частини, якщо кульки крупні, або просто дрібно наріжте сир. Якщо ви використовуєте міні-моцарелу, розріжте кожну кульку навпіл. Викладіть моцарелу і помидорки чері в тарілки з супом і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)