
Суп-пюре з квасолі і горіхів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
500 г
Волоський горіх
100 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
4 ст.л.
Цибуля
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаокм
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю промити та замочити у 0,5 л. води. У цій самій воді відварити до готовності.
02
Тим часом цибулю нарізати дрібними кубиками і злегка обсмажити на рослинній олії. Волоські горіхи подрібнити.
03
З готової квасолі у цьому ж бульйоні зробити пюре за допомогою занюрювального блендера (якщо використовується звичайний блендер, то подрібнити квасолю у чашці блендера, потім знову перекласти до каструлі з бульйоном, у якому вона варилась). Отримане пюре довести до кипіння.
04
Після кипіння додати підсмажену цибулю, подрібнені волоські горіхи, посолити та поперчити і варити на повільному вогні ще 10 хвилин. Готовий суп можна заправити сметаною або йогуртом, прикрасити при подачі половинками волоських горіхів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)