
Літній овочевий салат
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля молода
200 г
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
150 г
Буряк
2 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Огірок короткоплідний
2 шт.
Цибуля
1 шт.
Квасоля зелена Frozen Fruit різана свіжоморожена 300г
50 г
Сметана Ферма 15% 300г
150 г
Часник
1 зуб.
Кріп 70г
50 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Лимон
50 г
Етапи приготування
01
Овочі помити. Капусту розділити на суцвіття, у квасолі відрізати хвостики. Картоплю очистити. Покласти картоплю і буряк в різні каструлі.
02
Закип'ятити воду. Залити окропом картоплю і буряк так, щоб вода лише злегка покрила овочі, посолити і варити 20 хвилин. У підсоленій воді відварити капусту і квасолю, приблизно 5-7 хвилин, щоб овочі не переварилися.
03
Поки овочі варяться, очистити яйця, порізати кубиками або скибочками. Огірки порізати кубиками, цибулю нашаткувати, кріп подрібнити. Часник очистити і подрібнити. Приготувати соус: з'єднати сметану, сік лимона, часник, кріп, сіль, перець.
04
Капусту і квасолю відкинути на друшляк, обдати холодною водою. Якщо суцвіття великі, то розділити, а квасолю - порізати. Варену картоплю порізати кубиками. Перемішати всі овочі і заправити соусом. В останній момент додати варений буряк, порізаний кубиками, щоб не пофарбувати салат. Якщо необхідно, овочі посолити і поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)