
Стручкова квасоля по-мексиканськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стручкова квасоля з грибами вагова
300 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Сир Zanetti твердий тертий мікс 32% 100г
50 г.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Зварити квасолю (5-6 хвилин). Готову квасолю відкинути на друшляк і промити під холодною проточною водою і дати стекти.
02
Цибулю нарізати півкільцями. У сковороді розігріти олію. На невеликому вогні обсмажити цибулю 3-4 хвилини. В окремому посуді збити яйця, додати сіль і перець. Сир натерти на тертці.
03
Яйця додати до цибулі. Потім відразу ж додати квасолю до цибулі і яєць. Все добре перемішати. Тушкувати 1-2 хвилини. Додати сир, перемішати, вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати страві настоятися пару хвилин. Перед подачею посипати цедрою лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)