
Штрудель з кисломолочним сиром і кабачками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
300 г
Морква
200 г
Сир кисломолочний 9%
200 г
Кабачок
300 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
У глибокій сковороді розігріти оливкову олію, додати розчавлений часник і смажити до появи аромату, потім видалити.
02
Додати очищену і порізану кільцями моркву, готувати 5-7 хвилин під закритою кришкою.
03
Всипати нарізані півкільцями кабачки, приправити сіллю і перцем за смаком, тушкувати ще 10 хвилин.
04
Злегка охолодити овочі, додати сир і перемішати.
05
Тісто розкатати в прямокутник 30 на 40 см, розподілити начинку по всій поверхні тіста і сформувати штрудель.
06
Змастити поверхню штруделя збитим яйцем, зробити зверху кілька надрізів.
07
Викласти штрудель на деко, застелене пергаментним папером, і випікати в духовці при 200 градусах близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)