
Полуничний торт (без випікання)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
60 г.
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
150 г.
Полуниця
250 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
300 г.
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
200 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Желатин Добрик 15г
15 г.
Етапи приготування
01
Подрібнити печиво з маслом. Викласти масу у форму, утрамбовуючи. Поставити в холодильник. Молоко підігріти і розчинити в ньому желатин. Йогурт, протертий сир і цукор збити міксером.
02
Полуницю помити і нарізати шматочками (або розморозити). Додати в сирну масу полуницю і желатин. Все добре перемішати і залишити на 30 хвилин у холодильнику. Вершки збити в пишну піну. Додати їх до сирної маси і збити.
03
Вилити начинку на корж з печива. Поставити торт в холодильник мінімум на 8 годин. Готовий торт прикрасити за бажанням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)