
Бісквіт з айвою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квас фруктовий Berryland Спарклінг японська айва 0,33л
1 шт.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г
Лимон
1 шт.
Етапи приготування
01
Айву помити, очистити, видалити серцевину і потім нарізати кубиками. Покласти айву в сотейник, додати половину склянки води і тушкувати на маленькому вогні близько 5 хвилин. Лимон помити, а цедру натерти на тертці. Додати цедру до айви і вимкнути вогонь.
02
Духовку розігріти до 180 градусів. Яйця збити з цукром в пишну масу. Потім по трохи додати просіяне борошно і розпушувач, трохи збити і довести до однорідної консистенції.
03
Форму для випікання змастити маслом. Викласти у форму айву з цедрою, а зверху залити тістом. Поставити форму в духовку і випікати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)