
Гострий соус чилі з коріандром
Хочете побувати за кордоном, але поки немає можливості? Пропонуємо вам легке рішення проблеми. Як відомо, у кожної країни своя кухня, своя загадка і родзинка.
Ось, наприклад, пропонуємо вам квиток в гарячу країну Чилі або ж Аргентину. Гострий соус чилі з коріандром легко допоможе вам туди добратися.
Цей соус стане відмінною компанією для тушкованої риби або ж на грилі, так і для м'яса в будь-якому його вигляді.
Трохи різкуватий пряний аромат коріандру зробить незабутньою будь-яку страву.
Соус готується всього п'ятнадцять хвилин, а от компліменти на свою адресу ви будете слухати набагато довше.
Пам'ятайте, чоловік любить не тільки очима, він ще й подібно тигру сприймає все на запах, хоч і заперечує це. Так приручіть же свого тигра за допомогою такого ось соусу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
4 зубка
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Часник почистити, дрібно посікти. Стручок перцю чилі розрізати навпіл уздовж, очистити від зерен, дрібно посікти.
02
Розігріти оливкову олію на сковороді, обсмажувати в ньому часник і перець чилі на невеликому вогні близько 3-4 хвилин. Додати кетчуп або томатну пасту, готувати ще 2 хвилини.
03
Зняти соус з вогню, дати охолонути. Коріандр помити, промокнути, дрібно порубати, перемішати з соусом, подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)