
Ніжний суп з молюсками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Равлики MoreLove в часниковому соусі
23-25 шт
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
4 шт
Масло вершкове домашнє
35-45 г
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
1 келих
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
1 келих
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
1 л
Морква
25 г
Селера стебло
25 г
Цибуля порей
25 г
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт
Петрушка 70г
30 г
Етапи приготування
01
Овочі потрібно порізати соломкою, а зелень подрібнити в блендері.
02
Цибулю нарізати дрібними кубиками і викласти в сотейник або каструльку з товстим дном, додати половину подрібнених виноградних равликів. Гасяться вони з додаванням вершкового масла приблизно 15-20 хвилин.
03
Після цього вливаємо бульйон, вино, чекаємо, поки рідина закипить.
04
Далі додаємо решту равликів, нарізані овочі і тушкуємо ще як мінімум 10 хвилин.
05
Далі готуємо жовтки і вершки: змішуємо їх між собою і вливаємо в останній момент, коли суп практично перестав кипіти.
06
Наостанок суп посипається зеленню петрушки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)