
Суп із запеченого перцю і томатів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зубчики
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Картопля фасована
2 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
200 мл.
Ковбаса куряча копчена
1 шт.
Грінки Герчак святкові 12шт
для подачі
Етапи приготування
01
Прогріти духовку до 200°С. У формі для запікання розкласти перець, цибулю, часник цілком. Скропити оливковою олією, запікати 25 хвилин, поки шкірка перцю не потріскається.
02
Замотати гарячий перець у термостійку плівку на 5 хвилин, щоб він розм'як під власним паром. Потім очистити від шкірки, насіння, внутрішніх перемичок. Очистити часник.
03
Перекласти запечені інгредієнти в сотейник з томатами, картоплею, нарізаною кубиками, і бульйоном. Довести до кипіння і 15 хвилин готувати на середньому вогні, до готовності картоплі.
04
Перемістити разом з рідиною в блендер і все збити до однорідності. Ще раз прогріти в сотейнику .
05
На сильно розігрітій сковороді обсмажити шматочки ковбаси по 1 хвилині з кожної сторони. Подавати суп зі шматочками ковбаси і грінками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)