
Суп харчо
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Цибуля
3 шт.
Помідори рожеві фасовка
500 г.
Рис пропарений
100 г.
Волоський горіх
50 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Часник
2 зубчика
Перець гострий червоний фасований
0,5 стручка
Зелень мікс 100г
за смаком
Лист лавровий
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
2,5 л.
Етапи приготування
01
Яловичину промити, видалити плівки і жили і нарізати невеликими порційними шматочками.
02
М'ясо залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння і зняти піну. Варити 2 години.
03
Підготувати овочі. Помідори пробланширувати 2-3 хвилини і зняти шкірку. Подрібнити блендером.
04
Цибулю дрібно нарізати.
05
В окрему каструлю покласти цибулю, додати соняшникову олію, тушкувати 10 хвилин на середньому вогні.
06
Перекласти м'ясо з бульйону в каструлю з цибулею і тушкувати під кришкою 15-20 хвилин. Додати до м'яса з цибулею помідори і тушкувати 10-15 хвилин.
07
Бульйон процідити, влити в м'ясо і довести до кипіння.
08
Додати в суп харчо рис, перемішати і варити 10-15 хвилин.
09
Зелень нарізати. Подрібнити часник. Ядра грецьких горіхів злегка обсмажити на сухій сковороді до появи характерного запаху і очистити від шкірки.
10
Розтерти горіхи в ступці до однорідної пасти. Додати в суп харчо часник, горіхи, гострий перець, запашний перець, лавровий лист, сіль і варити 7-10 хвилин. Додати зелень і варити ще 2-3 хвилини. Дати супу харчо настоятися 5 хвилин і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)