
Cуп-пюре з риби
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
750 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
20 г
Масло вершкове домашнє
40 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл
Морква
80 г
Часник та петрушка Badia 141,7г
10 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Кістки не викидати, а покласти в каструлю, додати петрушку, залити водою і поставити варити для бульйону на середньому вогні.
02
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. М'якоть риби нарізати шматочками. Сковороду з маслом розігріти, додати цибулю і м'якоть риби і смажити до золотистого кольору.
03
У каструлі або сотейнику розтопити масло, обсмажити на ньому борошно. Потім додати 4 склянки рибного бульйону, довести до кипіння і покласти шматочки обсмаженої риби. Варити на невеликому вогні близько 15-20 хвилин.
04
Після варіння суп процідити і протерти через сито, додати гаряче молоко, сіль, масло. Подавати суп можна з шматочками риби.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)