
Соус Софріто
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
800 г.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Часник
5 зубчиків
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Кінза 70г
пучок
Етапи приготування
01
Нарізати цибулю, перець і помідори великими шматками.
02
Всі нарізані інгредієнти скласти в стакан для блендера.
03
Порізати кінзу, а часник пропустити через прес і додати їх у склянку до помідорів, цибулі і перцю.
04
Перемішати все в блендері на невисокій швидкості до однорідного пюре.
05
У невеликій каструлі нагріти оливкову олію і додати однорідне пюре з блендера.
06
Варити на невеликому вогні приблизно 25-30 хвилин.
07
Готовий соус охолодити. У холодильнику соус може зберігатися не більше 2-х тижнів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)