
Соковита курочка в апельсинах
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1,5 кг.
Апельсини 1кг
3 шт.
Часник
2 зубчики
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Курку промити і розрізати на частини.
02
Часник очистити від лушпиння і натерти ним кожен шматочок курки.
03
Два апельсина нарізати кружечками. З третього апельсина вичавити сік у склянку.
04
До вичавленого соку додати карі, пару ложок столового білого вина. Потім посолити і поперчити за смаком.
05
Покласти в цю суміш курячі шматочки з апельсиновими колечками і залишити на 2-3 години.
06
Потім викласти шматочки курки в форму для випікання, залити маринованою сумішшю і між м'ясом викласти кружечки апельсина.
07
Форму поставити в духовку, розігріту до 200°С і випікати 40-50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)