
Багатошаровий салат з куркою і гранатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Гранат еліт
130 г.
Картопля фасована
300 г.
Волоський горіх
100 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
150 г.
Морква
300 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Піца Курка-ананас
240 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
300 г.
Етапи приготування
01
Картоплю і моркву помити і відварити до готовності. Потім злити воду, охолодити, очистити, натерти на крупній тертці. Яйця відварити до готовності і охолодити. Потім очистити і нарізати.
02
Курку (наприклад, куряче філе) відварити в підсоленій воді. Цибулю очистити від лушпиння, ошпарити окропом і подрібнити. Волоські горіхи подрібнити ножем. Сир натерти на крупній тертці.
03
Гранат розібрати на зерна. Укласти в салатник шарами в такій послідовності: цибуля, картопля, курка, горіхи, яйця, морква (кожен шар трохи посолити), сир, майонез і зерна граната. Поставити салат на 1 годину в холодильник, а потім можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)