
Шашлик рибно-овочевий
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
1 кг.
Оцет яблучний Borges 250мл
0.5 стакану
Помідори рожеві фасовка
1 кг.
Баклажан
1 кг.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
500 г.
Морква
3-4 шт.
Оцет Anri спиртовий 9% 0,85л
1.5 ст. л.
Кефір Зарог 2,5% 870г
150 г.
Етапи приготування
01
Для маринаду використовувати столовий яблучний оцет, при бажанні можна додати в нього дрібно нарізаний базилік. Залишити рибу (осетер, білуга, севрюга, сьомга) в маринаді на 1,5-2 години.
02
Помідори і баклажани нарізати кільцями. Якщо залишився маринад, замочити в ньому нарізану тонкими кільцями ріпчасту цибулю.
03
Нанизати приготовані рибу та овочі таким чином, щоб шматочки риби чергувалися з шматочками овочів і цибулею. Готувати такий шашлик 15-20 хвилин.
04
До цього шашлику можна подати морквяний соус з хріном. Попередньо відварену і вистиглу моркву дрібно нарізати або протерти на тертці. До моркви додати тертий хрін. Розвести отриману суміш збитим кефіром і добре розмішати. Налити в соусницю і прикрасити листочками базиліка.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)