
Шварцброт - німецький чорний хліб
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г.
Борошно житнє Хуторок 900г
100 г.
Насіння кмину Carmencita мелене 47г
1/2 ст. л.
Коріандр Еко мелений 20г
30 г.
Фенхель Nature's Way насіння 480мг 100 капсул
1 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
125 мл.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Олія соняшникова Auchan нерафінована 1л
4 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
360 мл.
Етапи приготування
01
1/2 ч. л. коріандру, насіння кмину і фенхелю розтовкти у ступці. Змішати з борошном.
02
Дріжджі розламати і розвести з 1 ст. л. теплої води. Змішати з 360 мл. холодної води, молоком, медом і сіллю.
03
Додати борошно і налити олії. Все добре змішати. Сформувати тісто і дати постояти 1 годину при кімнатній температурі.
04
Коли тісто збільшиться в 2 рази і на поверхні утворяться пори, тісто ще раз обім'яти, форму намазати жиром і присипати борошном. Тісто сформувати в продовгуватий батон, присипати 1 ст. л. коріандра, зробити надрізи. Накрити рушником і дати постояти 20-30 хвилин.
05
Пекти в духовці при температурі 220°C. В духовку поставити чашку з водою. Пекти 50 хвилин. При потребі вийняти з форми і ще 5-10 хвилин пропекти на деко.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)