
Креветочні тости
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
20 шт.
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Хліб Цар Хліб Для тостів 350г
4 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
40 мл.
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Спеція Перець білий мелений
0,25 ч. л.
Кунжут
20 г.
Етапи приготування
01
Очистити сирі креветки. Якщо вони заморожені, то їх попередньо треба розморозити. Подрібнити креветки в блендері до однорідної маси.
02
До маси додати яєчний білок, добре перемішати, поперчити і посолити. Намазати на хліб для тостів шаром 3-4 мм.
03
Посипати зверху кунжутом і розрізати хліб на 4 частини по діагоналі, щоб вийшли трикутники.
04
На розігріту сковороду з невеликою кількістю олії покласти тости креветочною масою вниз. Смажити 2-3 хвилини на середньому вогні.
05
Потім перевернути і смажити з іншого боку до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)