
Креветки-гриль з часником і чилі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
1 кг.
Перець чилі червоний
2 шт.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Часник
4 зубчики
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Лимон
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
02
Перець чилі промити і також дрібно нарізати.
03
У великій сковороді нагріти оливкову олію і вершкове масло на середньому вогні.
04
Додати в сковороду часник і перець чилі і обсмажити протягом 1 хвилини.
05
Креветки очистити і додати на сковороду. Зверху поперчити і посолити за смаком, і готувати, помішуючи, протягом 5 хвилин.
06
З лимона на дрібній тертці зняти цедру, не зачіпаючи білу частину.
07
Потім лимон розрізати навпіл і видавити з обох половинок лимонний сік.
08
Готові креветки зняти з вогню, залити їх сумішшю з цедри лимона і лимонного соку і ретельно перемішати.
09
Подавати креветки найкраще з листям салату.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)