
Шоколадний кекс
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
180 г
Масло вершкове домашнє
70 г
Какао-порошок Аромікс 100г
40 г
Борошно 7 1кг
100
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
70 мл
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
120 мл
Цукрова пудра Aro 250г
10 г
Етапи приготування
01
Просіяти борошно з какао і розпушувачем тіста. Попередньо нагріти духовку до 200 ̊С.
02
Перемішати яйця з цукром та вершковим маслом. Ввести потроху суміш з борошна, какао і розпушувача, потім густі вершки і нарешті молоко.
03
Перемішати тісто до однорідної маси, не роблячи його дуже щільним.
04
Форму змастити маслом. Вилити туди тісто на половину висоти, розподілити суміш по формі.
05
Поставити в духовку: почати випічку при 200 ̊С протягом 10 хвилин, потім знизити температуру духовки до 150 ̊С і випікати 1 годину 30 хвилин.
06
Перевірити готовність, протикаючи кекс дерев’яною шпажкою або зубочисткою. вона має виходити чистою. В іншому випадку, випічку продовжити.
07
Вийняти кекс з форми на решітку. Після охолодження посипати зверху цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)