
Шоколадний заварний крем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Борошно 7 1кг
1 ст.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
3 ст. л.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
50 г.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Етапи приготування
01
У миску влити молоко 1 склянку. Покласти в молоко шоколад. Підігріти на повільному вогні, до тих пір, поки шоколад не розтане.
02
В окремій посудині збити жовтки з цукром. У неї додати борошно, какао і крохмаль. В отриману суміш влити молочно-шоколадну масу, дуже маленькою цівкою, при цьому постійно помішуючи.
03
Отриману однорідну шоколадну масу варити до загустіння на повільному вогні. Після - охолодити. Додати вершкове масло і збити. Шоколадний заварний крем готовий!
04
Можна поставити крем в холодильник на дві години для того, щоб він став густішим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)