
Шоколадно-вафельний торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Какао-порошок Аромікс 100г
2 ч. л.
Шоколад гіркий Бісквіт-Шоколад Оld Collection з подрібненим горіхом 69% 100г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Вершки Auchan 30% 200мл
1,5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 175°C. Форму для випічки змастити маслом. Розтопити вершкове масло на водяній бані, додати в масло какао-порошок, вмішати також вафельну крихту. Викласти у форму, розподілити по всій поверхні форми. Поставити в духовку на 10 хвилин. Після, остудити протягом 15 хвилин.
02
Шоколад поламати на маленькі шматочки, покласти в каструлю, поставити на невеликий вогонь. Розтопити шоколад, після остудити протягом 5 хвилин.
03
У мисці змішати яйця, вершки і цукор, додати сіль і ванільний екстракт. Збити міксером суміш. Вона повинна загуснути, після додати суміш у розтоплений шоколад, перемішати.
04
Вилити шоколадно-яєчну суміш у форму з вафельних коржів, поставити в духовку на 20-25 хвилин.
05
Дістати торт із духовки, не виймаючи його з форми, дати охолонути протягом 2 годин, нарізати корж на три частини, викласти один на другий, так, щоб вийшов торт, після поставити в холодильник на 4 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)