
Шоколадно-гречаний торт із зефіром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно гречане World's Rice 900г
50 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
2,5 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
2,5 шт.
Спеція Кориця мелена
за смаком
Розпушувач тіста Добрик 15г
за смаком
Сир кисломолочний Домашній
6,5 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст. л.
Зефір Подарунковий
1 шт.
Кава розчинна 70г
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці збити 1 ст. л. цукру з яйцями. Окремо змішати борошно, розпушувач, какао-порошок і корицю. Поступово додавати борошняну суміш до яєчної, постійно помішуючи.
02
Застелити деко для випікання харчовим папером, змастити його олією, викласти тісто на деко, поставити в розігріту духовку, випікати до готовності. Після, остудити.
03
Корж розрізати на дві частини. Змішати 1 ст. л. цукру з сиром, влити молоко, перемішати до однорідної маси.
04
Зефір розділити на дві половинки, кожну розрізати уздовж ще на дві частини. Каву розвести з теплою водою. Просочити нижній корж кавою, викласти зефір, зверху добре змастити сирною сумішшю, накрити зверху другим коржем, його також просочити кремом. Готовий торт поставити на кілька годин в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)