
Шоколадно-банановий торт з пряників
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пряники Кулиничі Шоколадні 300г
250 г.
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Банани SantaVita сушені 100г
1,5 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1,5 ст. л.
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
за смаком
Какао-порошок Аромікс 100г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Кожен пряник розрізати на три частини вздовж. Банани очистити і нарізати кружечками поперек плоду.
02
Для приготування крему в миску зі сметаною додати какао-порошок і цукор, збити міксером до збільшення обсягу в 1,5 рази, крем повинен бути густим.
03
Викласти на велику тарілку пряники, порожнечі між ними заповнити пряниковою крихтою, змастити перший нижній шар пряників приготованим кремом, викласти банани, їх також змастити кремом. Повторити таким чином кілька разів шари пряників, крему і бананів, поки не закінчаться інгредієнти.
04
Наприкінці присипати зверху торт тертим шоколадом, поставити в холодильник на добу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)