
Шоколадно-апельсиновий хліб
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
550 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
2,5 ч. л.
Какао-порошок Аромікс 100г
50 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Цедра апельсина Банка Спецій 90г
1 ч. л.
Спеція Кориця мелена
0,5 ч. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
У миску висипати дріжджі, залити теплу воду, ретельно перемішати.
02
Окремо змішати борошно, какао-порошок, цукор, цедру, корицю і сіль. Руками перемішати. Додати нарізане розм'якшене вершкове масло, після влити молоко, додати яйце і дріжджі.
03
Вимісити тісто. Змастити миску маслом, покласти в неї тісто, кілька разів перемішати в мисці його, щоб тісто ретельно покрилося маслом.
04
Накрити миску рушником зверху, поставити в тепле місце на 1 годину.
05
Викласти тісто у змащену форму для випікання. Змастити зверху хліб рослинною олією, накрити рушником, залишити на 1 годину в теплому місці.
06
Духовку розігріти до 190°C. Поставити форму в духовку, відразу ж зменшити температуру до 180°C, дістати через 30-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)