
Шаурма домашня
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
300 г.
Цибуля
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
50 г.
Помідор
2 шт.
Огірок короткоплідний
2 шт.
Капуста Пекінська
100 г.
Часник
2 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
50 г.
Етапи приготування
01
Спочатку дрібно нарізати м'ясо, потім посолити і поперчити його. Додати спеції та приправи та обсмажити на невеликій кількості олії. М'ясо повинне бути соковитим та м'яким.
02
Додати порізану цибулю до м'яса в сковороду. Потім вкинути до отриманої суміші часник. Овочі дрібно нарізати та додати до м'яса.
03
В окремій ємності зробити соус. Для цього змішати майонез та сметану. Змішати м'ясо куряче з соусом, потім завернути його в лаваш, можна конвертом. Готову шаурму обсмажити на сковороді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)