
Шашлик в каструлі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
М'ясо свиняче котлетне охолоджене
700 г.
Сік гранатовий відновлений 1л
100 мл.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
300 г.
Салат Пучок-Свіжачок Бебі шпинат 75г
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
3-4 ст.л.
Етапи приготування
01
Для приготування шашлику в домашніх умовах знадобиться каструля з товстими стінками і дном.
02
М'ясо баранини (або інше) промити і просушити. Нарізати порційними шматками. Посолити і поперчити, додати за бажанням спеції. У каструлі нагріти олію до дуже гарячого стану і помістити м'ясо. Обсмажити м'ясо протягом 5 хвилин на великому вогні, перевертаючи, щоб добре зарум'янилося.
03
До м'яса додати нарізану кільцями або півкільцями ріпчасту цибулю, обсмажити протягом 5-10 хвилин. Додати гранатовий сік, добре перемішати і зняти з вогню. М'ясо доповнити зеленню. Подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)