
Шарлотка дитяча
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Родзинки
30 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 шт.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Сода харчова 500г
2 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
20 г.
Етапи приготування
01
Відділити жовтки від білків. Білки збити в мисці разом з цукром, влити жовтки, ще раз збити. Обережно ввести муку в суміш, постійно збиваючи. Додати соду погашену лимонним соком. Ретельно вимісити.
02
Яблука очистити і нарізати часточками. Змастити форму для випікання маслом, на дно викласти родзинки і яблучні часточки, залити тістом. Поставити форму в духовку, випікати при температурі 200°C, до готовності.
03
Присипати готову шарлотку цукровою пудрою, прикрасити будь-яким декором за бажанням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)