
Суп із сьомги та овочів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе сьомги слабосолене
400 г.
Картопля фасована
500 г.
Морква
2 шт.
Карі Carmencita 40г
20 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Редька Дайкон
250 г.
Цибуля порей
3 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
25 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю, моркву та брукву нарізати кубиками. Ріпчасту цибулю та цибулю-порей нарізати соломкою. Філе сьомги нарізати кубиками та приправити трошки карі та сіллю.
02
Закип'ятити воду, додати бульйонний кубик та варити 3 хвилини на середньому вогні.
03
Ріпчасту цибулю обсмажити в олії та змішати з порошком карі, що залишився. Додати картоплю, моркву та редьку.
04
Овочі трохи обсмажити та додати до рибного бульйону. Варити, поки овочі не стануть м'якими.
05
Додати лук-порей і сьомгу. Рибі достатньо проваритися кілька хвилин, після цього суп готовий. Посолити та поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)