
Салат в апельсині
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсини 1кг
2 шт.
Огірки солені
2 шт.
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання), остудити і дрібно нарізати.
02
Тим часом кожен апельсин розрізати на 2 половинки у формі чашок із зубчиками (навіть якщо немає навичок розрізати їх фігурно, рівний край теж буде добре виглядати).
03
З апельсинів вийняти м'якіть і порвати руками.
04
Огірки (можна разом із шкіркою) нарізати дрібними кубиками або тонкою соломкою.
05
З'єднати апельсини, куряче філе й огірки, посолити і заправити майонезом за смаком.
06
Викласти отриманий салат в апельсинові чашечки. При подачі салат можна прикрасити оливками, маслинами, гілочками зелені
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)