
Салат з рисом і мідіями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мідії Водний Світ заморожені 400г
400 г.
Рис пропарений
5,5 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Оцет Develey винний білий 6% 250г
1,5 ст. л.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
5,5 шт.
Яйце куряче С0 1шт
1,5 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
8,5 ст. л.
Лист лавровий
0,5 шт.
Петрушка 70г
1,5 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Перець Мрія чорний горошком 20г
за смаком
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Етапи приготування
01
Мідії необхідно попередньо розморозити, після чого відварити в молоці, куди ще додати лавровий лист, сіль, перець горошком. Після, перекласти в миску.
02
Відварити рис до повної готовності. Після, остудити рис, змішати його з мідіями.
03
Відварити яйця, остудити і нарізати часточками. Помідори промити, розрізати навпіл.
04
У мисці окремо збити олію із оцтом, додати сіль і перець. Перемішати.
05
Додати до рису і мідій яйця і помідори, заправити приготованим соусом салат. Додати посічену петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)