
Салат з макаронами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Pantanella Filini 500г
150 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
300 г.
Перець зелений фасований
1 шт.
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
4 шт.
Філе куряче
200 г.
Зелень мікс 100г
пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Часник
1 зуб.
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити. Остудити. Нарізати невеликими шматочками. Викласти в миску. Відставити.
02
Макарони відварити в підсоленій воді. Перейти до овочів. Консервовану кукурудзу звільнити від рідини. Висипати в миску. Зайнятися болгарським перцем і помідорами.
03
Помідори і перець помити. Очистити. Нарізати: помідори - часточками, перець - соломкою. Відправити до кукурудзи.
04
Зелень помити. Посікти. З'єднати з овочами. Часник подрібнити за допомогою пресу. Змішати усі інгредієнти із остиглими макаронами.
05
Додати до макаронів раніше нарізану курку. Посолити. Розмішати. Перед подачею додати майонез.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)