
Салат з куркою, ананасом та сухариками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г
Ананас Iberica шматочками в сиропі 565г
200 г
Батон пшеничний половинка
100 г
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
200 г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе нарізати невеликими кубиками. У сковороді розігріти олію і підсмажити в ньому філе до готовності. Дістати з допомогою шумівки, щоб видалити зайвий жир і остудити.
02
Батон нарізати однаковими невеликими кубиками і обсмажити їх у тій же рослинній олії, де смажилося куряче філе, до золотистого кольору.
03
З ананасів злити сироп і також нарізати їх невеликими кубиками.
04
Сир натерти на дрібній терці.
05
Безпосередньо перед подачею з'єднати всі компоненти салату, посолити, поперчити і заправити майонезом за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)