
Салат з крабами і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Картопля фасована
2 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Гриби білі свіжеморожені
100 г.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
М'ясо королівського краба Chatka 220г
200 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
100 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
4 ст. л.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
50 г.
Етапи приготування
01
Відварити картоплю в киплячій підсоленій воді, до готовності. Після чого остудити і нарізати кубиками.
02
Гриби відварити, печериці нарізати половинками, білі гриби дрібно нарізати.
03
Шинку, крабове м'ясо і солодкий перець нашаткувати.
04
Збити міксером суміш майонезу та лимонного соку, додати також білі гриби, посолити і поперчити за смаком.
05
Змішати в мисці всі інгредієнти, заправити приготовленим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)