
Салат з квасолею, яловичиною і сухариками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля Helcom червона 425г
300 г.
Яловичина піджарка
400 г.
Огірки солені
200 г.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
150 г.
Часник
3 зубчики
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Філе яловичини відварити на середньому вогні до готовності.
02
Коли м'ясо буде готове, його остудити і нарізати кубиками.
03
Огірки промити й нарізати соломкою.
04
Налити трохи олії в миску і видавити в нього часник через прес.
05
Батон нарізати кубиками, а потім обсмажити його на сковороді на олії з часником до золотистого кольору.
06
З квасолі злити рідину. Потім змішати м'ясо, квасолю, огірки. Салат посолити за смаком і перемішати.
07
Перед подачею в салат додати сухарики і заправити його майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)