
Салат "Мандаринова долька"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
150 г.
Морква
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Часник
2 зубчика
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Масло вершкове домашнє
за смаком
Етапи приготування
01
Курку відварити до готовності і порізати на невеликі шматочки.
02
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на сковороді на вершковому маслі протягом 3 хвилин.
03
Моркву відварити до готовності. Натерти на крупній тертці.
04
Гриби порізати і додати до цибулі, готувати разом ще 3-4 хвилини.
05
Яйця відварити вкруту. Почистити і відокремити білки від жовтків. Натерти окремо на крупній тертці.
06
Викласти салат шарами у формі дольки: половина моркви, майонез, курка, майонез, гриби з цибулею, сир, жовток. Верх і боки салату змастити майонезом. За допомогою моркви зробити візерунок м'якоті мандарина, а з білка - прожилки мандарина. Солити і перчити всі шари.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)