
Салат "Родзинка"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
200 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Перець Болгарський
1,5 шт.
Гриби Шарм білі консервовані 920г
200 г.
Ананас Iberica шматочками в сиропі 565г
200 г.
Волоський горіх
30 г.
Родзинки
30 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Відварену курку нарізати соломкою. Шинку також нарізати соломкою.
02
Перець нарізати кубиками.
03
Родзинки залити окропом на 5 хвилин.
04
З грибів злити всю рідину. Якщо гриби великі, то їх потрібно нарізати, а маленькі залишити як є. Ананаси нарізати невеликими шматочками.
05
Волоські горіхи трохи обсмажити на сковороді, потім подрібнити.
06
Всі інгредієнти викласти в салатник, заправити майонезом за смаком і гарненько перемішати. За бажанням можна додати сіль, свіжу зелень і прикрасити грибочками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)