
Салат з фенхеля і морського коктейлю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фенхель
2 шт.
Цибуля червона
1 шт.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 шт.
Часник
2 шт.
Кріп 70г
20 г.
Петрушка 70г
20 г.
Кінза 70г
20 г.
Перець чилі червоний
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Мідії пікантні
200 г.
Креветки 90/120
8 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Подрібнити фенхель. Червону цибулю також нарізати дуже дрібно. У мисці змішати фенхель, цибулю, цедру і сік 1 лимона, додати подрібнений часник, посічену петрушку і кріп, нарізаний тонко перець чилі, влити оливкову олію. Перемішати всі інгредієнти в мисці.
02
Поставити сковороду на вогонь, налити в неї трохи оливкової олії, розігріти, обсмажити очищені креветки, через 2 хвилини додати в сковороду мідії без ракушок, смажити ще 1 хвилину.
03
Додати в миску морську суміш зі сковороди, посипати січеною кінзою, додати за смаком сіль і перець.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)