
Рулетики з курячої грудки з сиром брі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
1 шт.
Сир Брі Bons Mayennais 50%
60 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сухарі панірувальні
0,5 ст.
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Грудинку відокремити від кістки, розрізати вздовж на дві половини. Кожну половинку розрізати ще на 2 пластини. Кожен пласт курки покласти між двома листами харчової плівки, обережно відбити до товщини 5-6 мм.
02
Сир нарізати на 4 однакових шматочка, при цьому зрізати з сиру шкірку. Кожен шматочок сиру покласти на пласт курки, згорнути в рулет.
03
У мисці змішати борошно і сіль з перцем. Запанірувати кожен рулет в борошняній суміші, після - в яйці. Потім, обваляти в сухарях.
04
Рулетики обсмажити на олії з усіх боків, до появи скоринки. При цьому спочатку необхідний сильний вогонь, після його потрібно зменшити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)