
Риба по-каталонськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тріска
800 г.
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
250 мл.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Часник
3 зубчики
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
3 ст. л.
Кріп 70г
1 пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу очистити від лушпиння, нутрощів, відрізати плавники і голову. Потім на тулубі риби ножем зробити косі надрізи з обох сторін.
02
Натерти тушку сіллю і перцем (також всередині).
03
Помідори промити, зробити невеликі надрізи на поверхні і опустити на хвилину-дві в гарячу воду. Потім відразу опустити їх у холодну воду і акуратно зняти шкірку.
04
Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Помідори також подрібнити. Зелень дрібно посікти.
05
Для начинки необхідно змішати часник, помідори і зелень.
06
У деко налити біле вино і олію. Викласти в нього рибу, а зверху викласти начинку і присипати панірувальними сухарями.
07
Розігріти духовку до 200°С. Поставити в неї деко і випікати близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)