
Сільський пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
60 г.
Фарш свинячий
1 кг.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Морква
80 г.
Соус томатний Руна Гострий фірмовий 485г
140 г.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
425 г.
Вода негазована Аквуля 2л
30 мл.
Горох Субота 420г
115 г.
Картопля фасована
330 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду і розтопити в ній чверть вершкового масла. Обсмажити фарш до попелистого кольору. Перекласти його на тарілку.
02
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці. Помідори очистити і нарізати кубиками.
03
Розтопити ще чверть вершкового масла і обсмажити цибулю і моркву. Додати до овочів фарш, а потім томатну пасту, розведену водою і нарізані помідори. Тушкувати вміст сковорідки близько 15 хвилин на маленькому вогні. Додати горошок і тушкувати ще кілька хвилин.
04
Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками. Залити картоплю водою, додати сіль і варити до готовності. Злити воду, зробити пюре, додавши половину вершкового масла (30 г.) і молоко.
05
Розігріти духовку до 180°C градусів. У форму для запікання викласти фарш з овочами, а зверху пюре. Поставити форму в духовку і запікати близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)