
Рулетики з баклажанів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани фасовані
3 шт.
Базилік у горщику
1 невеликий пучок
Петрушка 70г
1 невеликий пучок
Часник
2 зубчики
Волоський горіх
1 склянка
Спеція Хмелі-сунелі
1 ч.л.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
1 ст.л.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
300 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани розріжте вздовж на пластини товщиною 0,5 см, посоліть.
02
У сковороді розігрійте олію і обсмажте пластинки баклажанів з двох боків до рум'яності.
03
У блендері подрібніть листя базиліка і петрушки.
04
Введіть часник і оливкову олію і продовжіть подрібнення.
05
Потроху підсипайте в блендер волоські горіхи і продовжуйте перемелювати, поки всі вони не будуть подрібнені.
06
Отриману масу приправте хмелі-сунелі і бальзамічним оцтом, перемішайте.
07
Сир розімніть виделкою або перетріть до пастоподібного стану блендером (залежить від бажаної текстури сиру). Додайте дрібку солі.
08
З'єднайте зелень, перемелену з волоськими горіхами, і сир, все добре перемішайте.
09
Викладіть цю начинку на кожну пластинку обсмаженого баклажана і загорніть їх у рулетики.
10
Готові баклажани подавайте, прикрасивши страву зеленню, ягодами журавлини або зернами граната.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)