
Рожевий сорбет із кампарі
Цей смачний рожевий десерт із соку фруктів повинен привернути вашу увагу. У ньому приємно поєдналися сік апельсина і кампарі - легкий лікер. Такий десерт - це відмінний варіант для приємної романтичної вечері, який внесе нотки свіжості і трохи розслабить вас. Він буде актуальним, коли ви прийшли додому втомлені після важкого робочого дня і бажаєте приємно провести вечір в спокійній обстановці. Рожевий сорбет із кампарі складе вам чудову компанію. У будь-якому разі, такий десерт припаде до смаку вам і всім, хто його спробує. Вишуканий аромат і приємний смак роблять свою справу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсини 1кг
7 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г.
Подарунковий набір Настоянка Campari з келихом 25% 0,7л
120 мл.
Етапи приготування
01
З апельсинів вичавити сік - повинно вийти близько 350 мл. соку.
02
У 100 мл. соку додати цукор і прогріти на повільному вогні до розчинення цукру.
03
Влити решту соку і кампарі, добре перемішати, вилити в контейнер або іншу ємність для заморожування і поставити в морозильник на 2-3 години. Як тільки сорбет злегка заморозиться, перемішати його. Перемішувати сорбет кожні півгодини.
04
Для подачі викласти сорбет у склянки або креманки. Спеціальною ложкою для морозива, опустивши її в гарячу воду, можна сформувати красиві кульки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)