
Запечена брюссельська капуста з апельсиновим соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Hortex Брюссельська заморожена 450г
400 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
2 ч. л.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Брюссельську капусту порізати на шматочки. Посолити, поперчити за смаком і перемішати з оливковою олією. Поставити запікатися в розігріту до 200°C духовку на 15 хвилин.
02
У невеликій каструльці змішати мед, апельсиновий сік, бальзамічний оцет і терту цедру апельсина. Підігріти на вогні і додати вершкове масло. Проварювати соус до тих пір, поки він не отримає золотистий відтінок.
03
Запечену капусту полити отриманим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)