
Рисова локшина по-тайськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лапша Yopokki рисова сир 280г
300 г.
Авокадо 500г
1 шт.
Креветки Delfin чищені заморожені 200г
80 г.
Філе куряче М'ясо Буковини апетитне варено-копчене
150 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
80 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
4 ст. л.
Кінза Metro Chef свіжа 50г
6 гілочок
Соус cоєвий Bonsai Premium Ketjap Manis 570г
2 ст. л.
Соус GWY устричний 710г
1 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Часник
2 зубчика
Спеція Імбир мелений
на кінчику ножа
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Локшину зварити в підсоленій воді. Під час варіння додати 1 ст. л. соняшникової олії.
02
Гриби порізати пластинками і обсмажити на соняшниковій олії (1 ст. л.). Посолити.
03
Креветки обдати окропом, очистити. Курку, креветки і авокадо нарізати шматочками однакової величини. Кінзу дрібно порізати, часник очистити і пропустити через прес. Змішати часник, кінзу, соуси, додати лимонний сік, цукор, мелений імбир і олію (2 ст. л.).
04
Локшину відкинути на друшляк і викласти у велику ємність.
05
Додати в локшину гриби, креветки, авокадо і куряче м'ясо, заправити все соусом, акуратно розмішати. Локшину викласти на тарілку і негайно подати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)