
Рис з грибами і горіхами кеш’ю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
200 г
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
500 мл
Печериці кремові 400г
200 г
Ядра горіха кеш'ю Novus сушені 100г
75 г
Часник
3 зуб.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби помити і нарізати тонкими скибочками.
02
Залити рис в каструлі овочевим бульйоном з олією (1 столова ложка), накрити кришкою.
03
Поки готується рис на олії обсмажити кеш'ю до золотистого кольору. Горіхи відкласти в сторону, а в ту ж олію, де готувалися горіхи, додати гриби і соєвий соус, обсмажувати протягом декількох хвилин поки гриби не стануть м'якими.
04
Потім в сковорідку додати рис, добре розмішати і варити далі, поки рис не буде готовий.
05
Після того як звариться рис вимкнути вогонь, додати горіхи і обережно перемішати, накрити кришкою і дати постояти 3-5 хвилин, щоб рис просочився ароматом.
06
Подавати в гарячому вигляді, можна додати соус чилі або соєвий соус.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)