
Ранчеро
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Перець червоний
1 шт.
Перець кайєнський Badia мелений 49,6г
щіпка
Перець чилі червоний
⅓ ч. л.
Спеція Паприка мелена
1 ч. л.
Орегано Auchan 20г
щіпка
Паста томатна Rodolfi концентрована 130г
1 ч. л.
Кінза 70г
15 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Цибуля червона
1 шт.
Перець червоний мелений Pripravka 20г
за смаком
Часник
3 зубчики
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
щіпка
Етапи приготування
01
Видалити м'якоть з одного великого помідора, крупно її нарізати. Те, що залишилося на шкірці - міліметра три, - теж нарізати кубиками. Дрібно нарізати цибулю. Очистити і нарізати дрібними кубиками червоний перець. Вийняти серцевину із зубчиків часнику і подрібнити. Всі овочі розділити на дві частини - дві третини кожного овоча буде обсмажуватися, третину, що залишилася треба буде додати в кінці.
02
Великі частини нарізаних овочів покласти в каструлю. Додати кайєнський перець, суху паприку, орегано, чилі з какао, цукор. Посолити і поперчити за смаком. Пасерувати, постійно помішуючи, на великому вогні, поки все це не перетвориться на кашу.
03
Додати в овочі чайну ложку з гіркою томатної пасти.
04
Пройтися по овочах ручним блендером, а потім протерти отримане пюре через сито.
05
Додати в соус свіжі овочі, що залишилися, дрібно нарізану кінзу і щіпку сухого какао.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)