
Рагу по-марокканськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
1 шт.
Селера стебло
1 шт.
Фарш яловичий
500 г.
Томати Auchan консервовані чищені 476г
800 г.
Родзинки
3 ст. л.
Спеція Кумін мелений
1 ч. л.
Спеція Коріандр мелений
1 ч. л.
Спеція Кориця мелена
1 ч. л.
Баклажани фасовані
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 ст.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Овочі - цибулю, моркву і селеру нарізати кубиками, обсмажити на сковороді з маслом. Додати в сковороду фарш, зменшити вогонь, тушкувати постійно помішуючи 10 хвилин. Влити молоко.
02
Томати розім'яти, додати в сковороду разом із соком, довести до кипіння. Додати сюди ж родзинки і спеції - коріандр, кмин, корицю, тушкувати 15 хвилин.
03
Баклажани помити, нарізати тонкими смужками. Змастити форму маслом, викласти баклажани, скропити олією зверху, поставити форму в мікрохвильовку на 3 хвилини, перекласти після в тарілку.
04
У форму для мікрохвильовки викласти половину м'ясної маси зі сковороди, зверху половину баклажанів, і знову половину м'ясної маси і баклажани зверху. Зверху викласти тонкі кружечки нарізаних помідорів. Готувати в мікрохвильовці 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)